Keuze

Keuze vrijheid!!

Moderne architectuur vereist nieuwe standaarden. De volmaakte vorm van de aluplast-profielen voldoet aan alle eisen, ze bestaan uit een combinatie van de modernste technische oplossingen en het hoogste woongemak. Dit houdt in dat door keuze maken voor raamsystemen van Aluplast u geen compromis hoeft te sluiten met betrekking tot technische oplossingen en een esthetisch uitstraling.

Een keuze voor kozijnen van Slowinscy Poland betekent een keuze voor kwaliteit en zekerheid. Al meer dan 40 jaar produceert Slowinscy kunststof kozijnen in haar eigen fabriek volgens de laatste technieken en conform de in Europa en Nederland (KOMO  keur)   gestelde kwaliteitseisen. Slowinscy Poland is een erkend kozijnenproducent van het gerenommeerde Duitse merk Aluplast. Slowinscy in Polen maakt conform de strenge Duitse TUV ISO 9001 norm van deze Aluplast profielen een kozijn waarop u kunt vertrouwen.

Standaard met 10 jaar garantie

Dit geldt tevens voor de montage die plaatsvindt met uitsluitend eigen personeel. Een eigen servicedienst die snel en kundig voor u klaarstaat wanneer dit nodig is. Kortom, uw opdracht is bij Slowinscy Poland vertegenwoordigd in Nederland door VISTAR  in goede handen. 
Aluplast Kunststoframen van Slowinscy zijn een goede investering met het oog 
op de toekomst, want ze bezitten uitstekende kwaliteitskenmerken waarop u bouwen kunt. Door de compatibiliteit laten ze zich perfect aan uw individuele wensen aanpassen en vervullen vandaag al uw wensen van morgen. Met de kwalitatief hoogwaardige ldeal 4000 ramen zet Aluplast nieuwe maatstaven. De zorgvuldige techniek, 5-kamers, 120 en 70mm inbouwdiepte, zorgen voor een uitstekende geluid- en warmte isolatie. De grote kamers zijn voorzien van stalen versterkingen deze waarborgen de optimale statische kwaliteiten van de kozijnen en maken het produceren van enorm grote ramen mogelijk. Aluplast  kunststoframen, is moderne raamtechniek met hoogste wooncomfort, u zult er noch vele tientallen jaren plezier aan beleven. Met Aluplast kunststoframen kijkt u rustig in de toekomst.ALUPLAST IDEAL 4OOO CLASIC-LINE, IDEAL4000 SOFT-LINE EN IDEAL 4000 ROUND-LINE.

Systeem met een breedte van 70 mm, buitenafdichting, 5 kamers Systeem ldeal 4000 is een voorbeeld van een nieuwe generatie profielen die reeds tegenwoordig aan eisen van de toekomst voldoen. Zij zijn een combinatie van de modernste technische oplossingen en het hoogste woongemak.
Profielen met een  stevige constructie en grote kamers waarin stalen versterkingen zijn verwerkt die  de optimale statische kwaliteiten van de kozijnen waarborgen . Door de toegepaste 5-kamerconstructie wordt voor een hoge warmte- en geluidisolatie gezorgd.
Vormen vol harmonie, stevige constructie en attractieve modellen staan voor tijdloze elegantie. Uw eigen stijl kunt u onderstrepen aan de hand van aanvullende details en toevoegingen, die een eindloos aantal mogelijkheden bieden om uw eigen ramen individueel vorm te geven, zoals diverse kleuren en houtnerf.  
Voor diegenen die naar mogelijkheid zoeken om hun ramen een eigen stijl te geven is er de serie round-line en soft-line, die wordt gekenmerkt door mooie afgeronde glaslijsten. Dankzij de ronde contouren krijgen de ramen een heel attractieve uitstraling en worden een passend deel van een modern interieur. Door de diverse soorten lijsten naast de classic-serie is er de mogelijkheid om de stijl van het raam aan te passen bij het karakter van het interieur. Systeem ldeal 4000 is universeel. Het past zowel bij moderne architectuur van nieuwbouw, maar ook in gerenoveerde gebouwen. Bij renovatie, wanneer de raamopening niet vergroot mag worden, blijkt de verlaagde breedte van het kozijn en de vleugel een groot voordeel te zijn. Dankzij deze oplossing wordt het glasoppervlak groter en het raam laat meer licht binnen. 


De  voordelen van Aluplast Ideal 4000 en Ideal 4000 NL Block profiel in een overzicht.

  • De vijfkamerbouw en inbouwdiepte van 70 mm en 120mm garanderen een optimale thermische en akoestische isolatie (1,3 W/m2K volgens DIN 52619).
  • De grote verstevigingskamer garandeert een goede stabiliteit.
  • Esthetische en onzichtbare glaslijsten.
  • Een helling van 15 graden van de rand van het kozijn en de vleugel zorgt voor een ideale afvoer van water.
  • De ongewoon duurzame en moderne EPDM afdichtingen zorgen ervoor dat de ramen perfect afgedicht zijn en feilloos functioneren.
  • De stevige bouw met delicate rondingen en hellingen geeft de profielen een modern en elegant uitzicht.
  • Het kwaliteits beslag van Roto NT garandeerd een jarenlang probleemloos gebruik.
  • Het gladde oppervlak van het kozijn vergemakkelijkt reiniging en onderhoud.

ALUPLAST IDEAL 4000 NL BLOCK PROFIEL.

Het IDEAL 4000 NL Block profiel van Aluplast heeft een exclusieve vormgeving dat door zijn dieptewerking niet van een traditioneel houten kozijn te onderscheiden is. De houtverbinding in combinatie met houtnerfstructuur, draagt bij tot een kozijn dat niet meer te onder scheiden is van een houtenkozijn. Het 4000 NL Block profielsysteem biedt met haar 5-kamersysteem stevige constructie en stalen versterkingen, een inbouwdiepte van 120mm. en een vleugeldiepte van 70 mm een hoog en veilig  wooncomfort. Uw energie- en onderhoudskosten dalen aanzienlijk!
De productie en eigen montage vinden plaats volgens het Nederlandse KOMO keur.


Isolatieglas.

Slowinscy Poland  kunststofkozijnen levert u elk gewenst Isolatieglas.
Het meest gevraagde glas is het zogenaamde HR 1.1 glas. Dit biedt in combinatie met kunststof kozijnen een hoge isolatiewaarde. U kunt deze kwaliteit in diverse soorten structuurglas krijgen. Het isolatieglas wordt geplaatst volgens de geldende Nederlandse normen.

Nieuw bij Vistar houtverbindinglook (HVL) alleen mogelijk met Ideal 4000 block NL profiel 

Kunststof kozijnen met houtverbinding-look in de hoeken aan de buitenzijde. De diagonale lasnaad komt te vervallen en maakt plaats voor de traditionele houtverbinding net als bij houten kozijnen, ramen en deuren. Gecombineerd met de houtnerfstructuur zorgt deze verbinding voor kunststof kozijnen met de ultieme uitstraling van houten kozijnen, het is uitsluitend leverbaar vanaf 800 mm breedte.

De HVL verbinding leveren wij met 30 % toeslag op de aluplast Ideal 4000 block profiel.

DEFINITIEVE OFFERTE;

Een definitieve offerte komt eerst tot stand door middel van schriftelijk doorgegeven gegevens nadat een van onze medewerkers de situatie ter plekke heeft bekeken en eventueel bijkomende kosten met u heeft doorgenomen. In deze offerte treft u de overeengekomen prijs de juiste maten en de uit te voeren werkzaamheden aan. Verder de afgesproken levertijd  het model, kleur van het kozijn, thermopane glas  en het beslag, garantievoorwaarden en betalingswijze.